Efter jobbet tog jag en kall men härlig promenad. Fotade lite, njöt av iskristallerna, bilderna gör verkligen inte promenaden rättvisa. Önskade att jag hade med mig min stora kamera. Lagom till jag satt mig i bilen för att åka hem så sken solen från en klarblå himmel. Kan man annat än älska såna här vackra dagar!
När jag kom hem värmde jag lite tomatsoppa som åts tillsammans med creme fraiche och så ciabatta med smör och ost. Det var inte helt fel att kunna doppa brödet i soppan.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Visst är det vacker ute nu med all snö, jag gillar det skarpt =) Soppan såg ju helt ljuvlig ut… tror jag skulle kunna leva på soppa enbart… finns så mycket man kan göra med denna matform. kram på dig och ha nu en härlig kväll, Mia

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: