28 mars 2023

Veckans träning

Jag har inte skrivit något om den här veckans träning men jag har givetvis varit igång som vanligt. I måndags sprang jag först en runda på löpbandet, testade hur länge jag orkar springa i 4min/km-tempo och efter det så sprang Rickard fem kilometer medan jag sprang på madrass bredvid men körde även lite hopp och steg på stepbräda. Det var ett väldigt jobbigt pass.

Efter det har jag haft lite vila från löpningen och tränat en del pilates men även hittat på en träningskombination med vägg som hjälp. Den kommer ni få se framöver.
Idag blev det styrka och kondition i hallen här hemma, grodhopp, släplöpning, armövningar, höga knän. Man behöver inte ge sig ut eller till ett gym för att få till ett bra träningspass!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Veckans träning

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: