När jag tänker på att det redan är första juli idag känns det så konstigt på något vis. Tiden bara springer förbi och ibland kännd som att jag inte hinner med. Idag har vi träffat våra vänner S och S och så deras lilla M. Vi var i Gamla Linköping en sväng, köpte godis i chokladboden och så knallade vi bort till Valla för en fika och så fick barnen leka av sig.

Efter Valla styrde vi kosan hem hit för grillning och så paj. Jag testade att göra jordgubbspaj idag och den blev så god! Vilken härlig dag vi haft tillsammans, en riktig energikick!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: