Idag testade jag ett av recepten i Foreverfit-häftet, nämligen bananpannkakor. Så galet gott och så enkelt att göra. Lätt min nya favoritfrukost! Nästa gång ska jag göra som plättar istället så blir de nog lättare att vända.
Du behöver:
2 ägg
1 banan 
0,5dl mandelmjöl
Kokosolja att steka i. 
Mosa bananen,  knäck äggen och häll i mjölet. Vispa ihop och stek sedan tills den får fin färg. Servera med det du gillar. Jag har frysta blåbär och riven kokos på min.
Idag ska jag, Rickard och brorsan åka ner till Öland och springa Victorialoppet. Förra året sprang jag med skadad höft med ett långt träningsuppehåll från löpning som följd. I år är jag hel så det ska bli så galet kul!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vilket bra recept det ska jag testa 🙂

 2. avatar

  Ser jättegott ut och lycka till med loppet!!

 3. avatar

  Såååå gottit det ser ut ……
  /Kram

 4. avatar

  mums

 5. avatar

  Kan man få recept? Lycka till i loppet! Kör hårt!

 6. avatar

  å vad gott det lät

 7. avatar

  Bananpannkakor är så gott!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: