Äntligen fredag och min jobbvecka för den här gången är slut. Jag har bakat mina nyttiga chokladbollar. Till dessa behöver du:
15 dadlar
5 aprikoser
1 dl cashewnötter (omalda)
0,5 dl mandelmjöl
1 msk kokosolja
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
+ lite vatten
Topping valfritt. Jag hackade pumpakärnor och så hade jag lite kokosflingor kvar i skåpet.
Mixa nötterna till ett fint mjöl och därefter dadlarna och aprikoserna med lite vatten. Blanda seda ihop alla ingredienser till en jämn smet och rulla bollar.  Rulla i valfri topping och ställ in i kylen. Ät och njut!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Så gott det ser ut.
    Älskar att de är veganska 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: