Dagens träning: aktiv vila genom att cykla till jobbet. Det där med att cykla lugnt i mystempo finns inte för mig. Fort ska det gå, haha, så till jobbet gick det på under halvtimmen och hem strax över halvtimmen. Det gick långsammare hem, gillar verkligen inte motvind men det blir ju bra träning.
Har ni testat Propud med smak av LemonCheesecake? Den är så god, skulle kunna äta den jämt. Perfekta återhämtningen, ja perfekta mellanmålet med, och som snask, och….
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Har testat 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: