Ibland verkligen avskyr jag att springa. Ibland undrar jag varför jag gör det över huvudet taget. Jag tycker verkligen inte om att springa när det är varmt. Lägg till motvind på det och du har en arg och sur Hanna som helst vill ligga på sofflocket.
Exakt så kändes det ikväll när jag (pinade mig igenom) och Rickard (sprang lätt, mitt tempo är liksom ingenting för honom) fem kilometer. Det var segt, mina ben kändes som cement. Men så här efteråt, när jag såg mina kilometertider kände jag mig väldigt glad och nöjd istället. Jag var inställd på en femma med kilometertider runt 6,30-7. 
Den här veckan har det varit fullt ös, imorse 4,2km promenad, igår pilates och fem kilometer promenad. I torsdags: pilates och ca 3 kilometer promenad. I onsdag promenad till och från gymmet, dvs en mil totalt och så min pilatesklass. Ja, jag får vara trött och seg!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Gud haha kartan såg ut som en rumpa haha xD
    Bra iaf att du tog dig igenom det. Good work!^^

  2. avatar
    säger:

    Bra jobbat:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: