I förmiddags packades det ner badkläder och så drog vi iväg till badet några timmar. Jag passade på att läsa pilatesteori. Ett bra sätt att kombinera nytta med nöje medan barnen leker. Jag har bestämt mig för att göra första steget för licensiering och då måste jag repetera. En skriftlig hemtenta ska göras och så ska jag även skicka iväg en film där jag instruerar en klass.
Hihi, kikade ut genom fönstret och ser då lillfröken och var bara tvungen att ta kort. Ida är modemedveten utan att veta om det. Hur ofta har man inte sett kändisar (eller för all del, bloggare)  i just den här kombinationen boots och klänning.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Vilket härligt väder ni ser ut att ha 🙂 Vi åkte ner till sjön en runda men höll på att blåsa bort så vi fikade och åkte hem….. Nu är det bara moln och blåst.
    http://www.lotte4.blogspot.se

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: