Idag blev det ett pass pilates igen. Det var länge sedan, eller det är väl en sanning med viss modifikation. Alla utmaningar jag gör till instagram är ju också pilates. Ikväll körde jag och Rickard ett program med hantlar. Jag behöver få styrka i mina armar också och då passar det här programmet perfekt.
Det här passet är perfekt om man vill ha en kombination av styrka och stretch. Jag är inte i närheten så flexibel som tjejerna är men jag känner för varje gång att jag faktiskt blir smidigare.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Bra tips, tack ! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: