Citatet ovan är från Joseph Pilates bok: Return to life through contrology”. Han var en klok man och före sin tid om vad som håller kroppen i trim. Jag kan bara hålla med om citatet. Jag mår som bäst när jag kan träna och äta bra mat. Träning och hälsa gör mig lycklig. Att få peppa andra och hjälpa andra att nå sina mål, är något som jag brinner för. Många har svårt att hitta den där gnistan som gör att de vill börja och sedan fortsätta kämpa när man stöter på motvind. Jag känner äntligen att jag verkligen hittat det där lilla extra, den lilla moroten som gör att jag fortsätter på rätt bana och jag mår så mycket bättre. För mig är det värt att inte äta en massa onyttigheter, att slippa sockersug och tomma kalorier.
C9 var precis det jag behövde för att ge mig själv en spark i baken och verkligen bryta dåliga matvanor. Jag är supertaggad att fortsätta! Det var nio tuffa dagar men så värt det. Så bra som jag mår nu var det längesedan som jag gjorde.
Kombinationen bra mat, pilates, löpning och promenader med Rickard är den perfekta kombon för mig. Vilken är din? Har du inte hittat det? Mitt bästa tips är att testa en mängd olika grejer och inte bestämma dig för löpning tex för det ”gör alla andra”. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Härligt! Så roligt att du har hittat "det"!
    Jag har varit lite lat på sistone, men jag har haft lite problem med ena knäet, men nu är jag ju taggad igen, efter min framgång med armgången idag.
    För mig är det så att får jag träningen att funka, så följer oftast kosten med på köpet!
    Bara fortsätt som du gör, du är så duktig och en riktig inspiration!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: