Igår när jag åkte hem från jobbet var jag så sugen på bananpannkaka men tänkte att det får vänta tills idag. Tur det, för när jag kom så hade Rickard gjort iordning ett stort fruktfat åt mig med melon och jordgubbar. Jag slök det på fem minuter, haha.
Min pannkaka idag blev så god, skulle kunna äta ett lass till. Direkt efter jobbet ska jag och Rickard springa intervaller så en ordentlig frukost var ett måste. Annars är jag inte tidigtpåmorgongfrukostmänniska. Vad jag babblar, ska gå och borsta tänderna nu och sminka mig lite och sedan drar jag till jobbet, en kort dag, bara till ett. Hoppas ni får en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Gott med bananpannkakor 🙂

  2. avatar

    Så gott med bananpannkaka! Speciellt med din topping 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: