Att springa i vattenspridaren hör till sommaren tycker jag. Barnen blev så glada när jag också sprang i den. Ida tyckte det var lite kallt och otäckt först men sen hittade de på en rolig lek tillsammans. Det blev en riktigt härlig eftermiddag tillsammans med barnen.
Jag är trött ikväll efter en lång dag på jobbet och har lite ont i magen. Jag åt lite rulltårta (varför är det så svårt att säga nej ibland?)  på jobbet och så åt jag av spenatstuvningen som det var vetemjöl i. Ont i magen på det här sättet som jag har nu har jag inte haft en endaste gång under dessa veckor som jag har undvikit bröd och vetemjöl. Det blir inga fler mackor för mig. Iallafall inte sådant där bröd som det bara är luft i egentligen. Hoppas att ni haft en härlig dag och njutit av det vackra vädret.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Usch ja, likadant här, när jag fuskar med mjöl får jag galet ont i min mage. Det är ju superkul med vattenspridare, det blir man aldrig för gammal för

 2. avatar

  Vädret är ju helt magiskt!
  Ja, barnen gillar när man leker med dem, särskilt i badet. Jag är ju inte direkt nån "badmorsa", överlämnar gärna det till Janne. Men ibland är det kul! Jag vet ju att jag gör mkt annat med barnen istället 🙂
  Riktigt somriga bilder!

 3. avatar

  Nästan lika skönt som att bada "på riktigt". 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: