29 november 2023

Intervaller i hettan

För smidighetens skull valdes det att förlägga dagens träningspass på bana precis i anslutning till att jag slutat jobbet vid ett. När jag kom ut dit så ångrade jag valet. Solen stekte men stora moln tornade upp sig. Jag höll tummar och tår att molnen skulle skymma solen en del och så blev det.
Dagens träningspass blev iallafall 100meter löpning så nära max som möjligt och sedan joggvila 100 meter. När ett varv var avklarat så körde Rickard 400 meter så snabbt han orkade (1,20min blev vilan.) Detta upprepades sex gånger. Om gårdagens runda var en picknick kan man inte säga samma sak om dagens men nu är passet avklarat iallafall och jag är riktigt nöjd. Det kändes bra bortsett från träningsvärk i rumpan efter gårdagens utfallssteg.
Haha, när Rickard fotar kan man hitta alla möjliga konstiga bilder. Det tog en stund innan jag kopplade vad jag gör och till slut kom jag på det. Jag råkade spilla vatten på tröjan som jag torkar bort.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: