29 november 2023

Intervaller på bana

Imorse gick jag upp och åt en tidig frukost: chiapudding med blåbär, vanlijsocker och kardemumma. Mums! Därefter kröp jag ner i sängen en stund och läste lite bloggar innan det var dags att möta upp Rickard på löparbanan i stan. Jag hade så sega ben i början, det kändes som att de sov men efter ett tag så vaknade de.
Vi bestämde oss till slut för att springa korta intervaller: 75meter och vila 25 meter och detta skulle upprepas 40 gånger. Det låter helt brutalt jobbigt men om man tänker tio varv istället är det helt plötsligt hanterbart. Tempot per snabb intervall låg på 3,49min/km. Det var jobbigt men det största problemet var ändå inte flås eller benen utan det var att redan vid åtta imorse stekte solen rejält. Men jag är nöjd! Grymt bra pass. Efter passet blev det en dusch, blåbärsbananpannkaka och en tupplur. Nu är jag mer än redo för den här dagen och kvällens arbetspass.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Intervaller på bana

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: