5 december 2023

Kalas hos Devin

Så här såg jag ut idag. Den här klänningen har jag haft i flera år och jag älskar den lika mycket fortfarande.
I eftermiddags var barnen bjudna på kalas hos Devin, Caroline´s son fyllde år. De bor så fint mitt ute på östgötska slätten. Deras lilla hus ligger verkligen perfekt. 
Jag och Caroline gjorde oss till och gjorde så fina glassar till barna. Hur mycket tror ni att barnen ville äta av glassen? Den enda som åt upp var Alexander…
Det var ett perfekt kalas med alldeles lagom med barn. Det behöver liksom inte vara så stort.
Skönaste muffinsen hade Caroline gjort. Kakmonster. 🙂
 
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Kalas hos Devin

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: