5 december 2023

Med näsan i hemtenta

Hihi, den här skickade Lise till mig på Facebook. Den är så talande. Har du någon gång känt smärtan i magmusklerna (pilatesburn) under ett pilatespass så vet du precis vad som menas.
Godmorgon! Hoppas att ni mår bra och har sovit gott. Jag kom i säng skapligt igår men har svårt att sova när Rickard inte är hemma. Men jag känner mig inte så farligt trött.
Idag ska jag sitta och skriva hemtenta för licensiering i pilates matwork första del. En av frågorna kommer ge mig rejält med huvudbry men jag ska lösa den med!
Önskar er en härlig dag så hörs vi senare.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Med näsan i hemtenta

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: