25 mars 2023

Nästa steg

Jag var så nöjd med C9 så på måndag drar jag igång nästa steg i programmet, FIT1 som fokuserar på att fästa bra mat och träningsvanor. Det blir en utmaning och kommer krävas en del planering eftersom jag börjar jobba på måndag (tror jag, har ingen koll på schemat).
Aloeveran är även i det här programmet grunden. Det är mycket skriverier i media nu angående just aloe veran. Jag ser dock ingen anledning till att dra öronen åt mig då aloevera är prövat och godkänt. Jag kommer fortsätta dricka aloevera eftersom jag mår så mycket bättre när jag gör det.
Jag ser redan fram mot den här resan. Vad sägs om bananpannkakor, eller bananochchokladshake. Eller kanske en laxburgare. Mums! Min älskade chiapudding finns också med på ett hörn! Träningen ser tuff ut och kommer passa mig som handen i handsken. Ni hänger väl med?
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Nästa steg

  1. Klart jag hänger på! Men jag kör min egen variant, är inte jätteförtjust i kosttillskott, däremot kanske jag ska köpa hem några chiafrön…

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: