När Lise först frågade om jag ville hålla ett pass så kände jag bara hjälp, kan jag, vågar jag. Har jag tillräckligt med kött på benen? Men jag kunde inte säga nej till en sådan chans så jag tackade ja. Jag har varit så nervös, nervös och haft svårt att sova. Jag har pluggat detaljer och verkligen tränat in uppbyggnad och faser för att kunna göra mitt pass ikväll så bra som möjligt. Jag har repeterat i mitt matworkhäfte för att vara så säker som möjligt.
När musiken kom igång kändes det som att all nervositet bara rann av mig. Jag hittade ett fokus, ett lugn och ett sätt att bara vara här och nu. Mina övningar satt som ett smäck. Det här är det jag brinner för och vill jobba med! 
 

 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad kul att du fick prova att hålla pass!

  1. avatar
   säger:

   Ja, det var helt fantastiskt! Jag vill göra det igen och igen…

 2. avatar
  säger:

  Så roligt för dig!! Va kul!

 3. avatar

  Jag är så glad du tackade ja till att hplla passet. Det blev fantastiskt bra och jag fick möjlighet att själv träna för en fantastisk duktig pilates instruktör. Jag är så glad ni valde att hälsa på mig i Oslo och att vi fick möjlighet att träffas. Framför allt fick jag möjlighet att uppleva äkta pilates för en otroligt duktig instruktör. Detta skall du bara fortsätta med för du kan och kommer att inspirera samt hjälpa många människor.
  Hoppas du kommer tillbaka inom kort och som jag sagt…. Väljer ni att flytta till Oslo har du ett jobb som väntar på dig. ❤️
  Stor kram från mig, Lise

 4. avatar
  säger:

  Grattis Hanna, vad roligt att höra att det gick bra! Ha en fortsatt trevlig resa! Kram

 5. avatar
  säger:

  Wow! Grym du är!! 🙂 Jag är så imponerad! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: