Jag känner mig så glad! Igår kväll så assisterade jag i herrar div 4 och vi hade observatör i matchen. Jag fick höra att jag gjorde en helt fantastisk halvlek ( anledningen att jag skriver en halvlek är för att jag och den andra ad:n fick en halvlek var där de fokuserar på en i taget). Jag sprang helt otroligt bra. När jag gör sådana löpningar så kan jag inte förså hur det ska vara så svårt för mig att sprinta. Jag har verkligen fart i benen, jag måste bara kunna plocka fram det jämt. Särskilt på löptestet!
Idag har barnen skolavslutning. Samuel slutar sexan och Alexander 2:an. Barnen börjar verkligen att bli stora nu. Kan inte fatta att Samuel fyller tonåring i år, var har tiden tagit vägen liksom…
Önskar er en riktigt härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: