Det blev en riktigt effektiv dag idag. Jag har gått igenom 2 hela webinarium och antecknat det viktigaste så jag lätt ska kunna läsa på, en tupplur på 1½ timme och så även pluggat lite om skelettet. Som pilatesinstruktör behöver jag även ha koll på anatomin i övningarna.
Ikväll var jag iväg och dömde fotboll i Motala. Det var ett riktigt hett möte i division 4. Skojigt. När jag kom hem åt jag lite mat och så mintchokladdoppade jordgubbar med lite kokos på. Så galet gott. Eftersom jag jobbar imorgon behöver jag krypa ner i sängen men känner mig fortfarande alldeles speedad. Det dröjer en stund till innan jag kryper ner.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Gott med jordgubbar!!

 2. avatar
  säger:

  men vad roligt! 😀

 3. avatar

  Mums vad gott med chokladdoppade jordgubbar!:D

 4. avatar
  säger:

  va gott med jordgubbar 😀

 5. avatar

  Vad fuskigt. Jag vill också döma med headset.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: