På lördag startar jag och Caroline med c9. En kickstart för att få oss på banan igen. Jag och Rickard passade därför på att ge oss ut och springa en femma. Det var härligt springväder, 20 grader och ett svagt regn. Det var så härligt!Lördag och söndag kommer jag inte kunna träna alls då c9 startar med två dagar fasta. Eller iallafall inte springa. En promenad hoppas jag på att orka med. Jag har valt en bra helg, haha. Jag ställs på prov direkt då det är kalas både lördag och söndag.
På dagens runda konstaterade jag att aloeveran gör mig till en bättre löpare. Innan passet drack jag ca 60ml aloevera utblandat med joost och 2 dl vatten. Det gav en riktig energikick.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Lycka till med Aloe Veran! Är en av få som inte provat ännu

  2. avatar

    Ibland kan det verkligen vara skönt att springa i regnet! Hoppas det går bra med fastan 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: