Imorse sov jag tills jag vaknade, så skönt. Det var precis det jag behövde för att känna mig på banan igen efter alla matcher jag dömt. Snart ska vi äta lunch och planerna är sedan att knalla bort till badet.
Min bästa vän och make! <3
Ida fick en klänning av en vän och hon i princip bor i den. Hon älskar klänningar och det går inte att få på henne något annat.
Hoppas ni har en härlig dag!
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: