Hur god tror ni att min chiapudding som jag åt till mellanmål var? En perfekt kombination av pudding, yoghurt, hallon, blåbär, kokos, pumpakärnor och cashewnötter. Mums!
Idag blev jag hemskickad från jobbet vid lunch. Jag kände mig som en trasa. Det har nog varit för många matcher och lite för dålig sömn. Men vilka matcher jag haft, det har gått så bra och varit så roligt!
Imorgon är jag ledig och jag tänkte ha vilodag från löpning men inte från promenad och pilates. Jag behöver lite styrketräning efter all löpning.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: