5 december 2023

Måndag

Igår var vi på Rickards jobb och sjöng vår sommarrepertoar med mamma och brorsan. Till nästa gång behövs lite nya sånger tycker jag. Kul var det iallafall och det är så uppskattat!
På kvällen kom brorsan och Laura till oss. Vilken rolig kväll vi hade, god mat, glass och jordgubbar, en härlig kvällspromenad och så tittade vi på matchen Frankrike-Schweiz. Vilken match det var, tröjor som gick sönder, men även en boll. Jag tror aldrig att jag skrattat så mycket under en fotbollsmatch som jag gjorde igår.
Planer för dagen: seriefinal i division 4 med Rickard som huvuddomare och jag och brorsan som assisterande. Det kommer bli galet kul men tufft också!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Måndag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: