29 november 2023

På fotboll

Ikväll var jag iväg med Laura och en Norrköpingsdomare för att döma damcupen. Linköping Kenty tog emot allsvenska LFC. Jag och Laura fick en halvlek var ungefär då LFC var det klart bättre laget. Inget konstigt med det då det skiljer fyra divisioner. Men vilken kamp tjejerna bjöd upp till. Det var riktigt roligt!
Nu har jag en match kvar i Norrköping imorgon och sen är jag matchledig ett tag. Vilken vårsäsong det varit, många roliga matcher och jag känner verkligen att det händer grejer. Hur kul som helst!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: