27 mars 2023

Reach

 Här kommer ytterligare en övning från reformerrepertoaren. Den här gången använder jag soffan för att verkligen utmana mina magmuskler. Samma övning kan du göra på golvet och då istället dra benen längs med golvet.
Börja med att böja och sträcka i benen. Pressa hälarna mot varandra. När du gjort det några gånger så sträck på benen och samtidigt vrider du och för vänster arm bak. När du du böjer benen igen, vrid tillbaka och gör samma sak på andra sidan.
Tänk på:
– att sitta så rakt som möjligt
– att koppla på powerhouse. När du kontrollerar rörelsen från magen är det lättare att hålla balansen.
– att verkligen vrida i midjan och inte bara rotera bak armarna.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: