I förmiddags ville Samuel åka iväg och plocka jordgubbar så jag googlade fram närmsta ställe och så åkte vi iväg. Det tog inte lång stund för oss fem att plocka 10 liter.
Jordgubbar till glass, smoothies, till frukost, kanske att jag får för mig att koka sylt också. Jag tycker helt klart att jordgubbar som man plockar själv är så mycket godare än de man köper i affären. Kanske för att man verkligen bara plockar de finaste.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: