29 november 2023

Annandag påsk

Jag fångade nässelfjärilen på bild, trodde först att jag skulle skrämma iväg den när jag närmade mig med telefonen men den satt så snällt kvar. En humla och ytterligare en nässelfjäril dök upp. Kan inte låta bli att känna att det verkligen är vår på riktigt nu! Älskar´t.
Idag har jag:
– Jobbat, en kort tur idag, bara till ett.
– Bakat Leilas chokladochkokosrutor. En liten kant kunde jag inte låta bli.
– Njutit av solen och värmen på lunchrasten, såg årets första nässelfjäril.
– Dömt fotboll som assisterande.
– Gått en promenad med Rickard och Ida i vagn.
Nu tänker jag inte göra många knop, dricka mitt te och bara vara. Jag tänker njuta av att jag inte behöver gå till jobbet imorgon och ta sovmorgon om jag känner för det.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Annandag påsk

  1. Vad härligt med vårblommor och fjärilar 🙂 Längtar tills dom första vårblommorna tittar upp i våran trädgård.
    Ha en fin dag. Kram Louise

  2. Hej Hanna tack för att du tittade in och lämnade en kommentar.
    Gud vad du är duktig på pilates, vilken hållning. Antar att du är ett riktigt muskelpaket. Såg också att du kört C9. Är du också FBO? Bara undrade eftersom jag är det, tänkte om vi varit på samma tillställningar? Kram Helena

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: