(Det här inlägget fick jag inspiration till när jag läste Emma Hå:s inlägg om ”att hitta sitt träningsjälv”).
Det är så mycket jag vill göra. Framförallt så är jag löpare och med tanke på att jag är fotbollsdomare så måste jag vara det. Men det största intresset är pilates, skulle kunna träna det varje dag. och det ska bli så galet kul med kursen nästa vecka. Men jag har dagar där jag vill göra allt, jag vill bli fit, stark, snabbare, smalare och smidigare. Så är jag i vanliga livet med. Jag vill göra allt och jag tycker det är bra, att vilja mycket. Det vore hemskt om jag inte hade en massa saker jag vill göra, om det inte fanns något som intresserade mig.

Imorgonkväll vid den här tiden har jag sprungit löptest och jag vet då om jag är godkänd eller inte. Givetvis hoppas jag på det första, jag är mer vältränad i år än vad jag var förra året vid samma tid. Nej nu måste jag sluta noja och tro på mig själv. Det jag skulle komma till är att jag nu vill börja satsa på lite andra saker rent träningsmässigt.

– Mitt handstående som verkligen legat på hyllan ett tag.
– Mer pilates
– Min utmaning, milen på 45 och femman på 20 min. Det vill jag ta tag i på allvar.
– Kosten som vissa dagar är katastrof. Många är stolta över sitt mammahull men det är inte jag. Det är i vägen när jag tränar och jag känner mig alldeles för tung ibland.
 

 

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Åh vad jag känner igen mig! Jag vill allt, både vad gäller träning och allt annat. Kören, solistandet, umgås med vänner, träna. Och träna styrka, löpning, yoga och helst lite gruppträning. Blir galen på mig själv ibland 😉 samtidigt vill jag inte ta bort något!

  2. avatar
    säger:

    Ja, denna kost. Att det ska vara så svårt att lyckas med, speciellt när jag vet exakt hur och ändå…. nåja… jag försöker fokusera på träningen och inte noja över kosten. Det kommer att gå utmärkt på ditt löptest och dina mål är inom räckhåll. Bara kör hårt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: