Det kändes riktigt segt att ge mig ut och springa på rasten. Regn, blåst och åtta grader. Men lite pepp av kollegan och bra tankar gjorde att jag kom ut och sprang 6,4 kilometer.  Min gamla runda runt ån kompletterade jag med att springa bort mot Tekniska verken och tillbaka. Det kändes så bra och det var värt att pallra mig ut. Man ångrar ju aldrig ett löppass som blir av utan snarare de pass som inte blir av för att man faller för latmasken.
Tidigare idag så slog det mig att den här veckan har jag kört någon form av kondition varje dag.
Måndag: fem kilometer på löpbandet
Tisdag: Match i högt tempo.
Onsdag: Bodytoning + step
Torsdag: 10kilometer powerwalk
Fredag: 6,4km löpning.
Det som fattas för att göra veckan helt och fullt komplett är pilates. Jag har bara pluggat teori och inte gjort något praktiskt. Det kliar i pilatesfingrarna kan jag säga och ett tag var jag inne på att träna lite efter jobbet men förnuftet tog över. Istället blev det soffläge men en smarrig skinkmacka och en mugg julmust. Det var inte heller så dumt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilken tid sprang du på?:)

  2. avatar

    Bra träningsvecka!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: