Igår tog jag tag i mitt liv för hundrade gången. Nu ska jag en gång för alla bli av med mitt mammafluff, hitta den disciplin som jag hade 2014 när jag tappade sju kilo på en sommar.  Planen är samma som då, det vet jag är ett vinnande koncept för mig.
♥ Löpning: intervaller, tempo, distans.
♥ Pilates och styrketräning
♥ Kosten är givetivs viktig. Äta vanlig mat men begränsa mängden onyttigheter.
♥ Promenader. 
Lite senare idag ska jag ut i skogen och springa. Det börjar bli dags att komma igång på allvar.  Önskar er en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag ska också försöka komma igång snart, lyssnar dock väldigt mycket på kroppen nu när jag är sjuk så ska försöka lära mig att tycka om yoga. Tror jag skulle må bra av det och att det kan minska stressen en del 🙂
    Svar: Kul att du gillar det 🙂

  2. avatar

    Låter mycket klokt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: