29 november 2023

Ett pass på gymmet

Ikväll åkte jag till gymmet för att träna ett bodytoningpass igen med Åsa. Jag hade egentligen tänkt att vila men så blev det inte. Den här gången var det lite andra stegkombinationer vilket gjorde att jag tappade bort mig totalt men kul hade jag ändå.
När jag kom hem fortsatte jag på det nyttiga temat och stekte zucchini, färska champinjoner, halloumi och skivade upp paprika och tomat. Jag är riktigt sötsugen, det är jag alltid efter träningspass men istället för att falla för det ska jag krypa ner i sängen. Jag tror inte att jag somnar då jag sov en stund på eftermiddagen men jag behöver komma i säng och vila ögonen.  Imorse när jag var på jobbet mådde jag illa av trötthet så jag behöver ta tag i mig själv lite vad gäller sömnen.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ett pass på gymmet

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: