22 september 2023

Godmorgon tisdag

Godmorgon och hoppas att allt är bra med er. Det var så underbart härligt att sova tills jag vaknade av mig själv. Jag har startat dagen med en smoothie gjord på vaniljyoghurt, blåbär, mango, aloevera, cashewnötter och solrosfrön. Det känns som en  bra start på dagen.
Påskpyntet är bortplockat och jag sitter och slösurfar. Ida var så rolig för en stund sedan. Bara appropå ingenting så säger hon ”som man bäddar får man ligga”. Haha, jag har ingen aning om var hon kan ha fått det i från.
I eftermiddag ska jag och Rickard till Åtvidaberg och döma fotboll. Åtvidaberg är den klubben jag dömer flest matcher men det beror på att de har så många lag i olika serier. Det är alltid kul att döma på deras konstgräs. Jag ränkar med högt tempo men inte så tufft spel. Får vi se om jag har rätt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon tisdag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: