Godmorgon, nu är vi inne i sista hela veckan i mars. Jag tycker det går så fort men tiden som kommer nu är helt underbar. Igår på lunchrasten satt jag ute i solen och åt min mat, helt galet skönt! Solen värmde så pass att jag bitvis kunde ta av mig jackan. Åh vad jag längtar efter att kunna sitta ute i vår trädgård! Snart så.
Jag sitter vid köksbordet och pluggar pilates. Läser på om pilatesprinciper samtidigt som jag funderar över uppvärmning och vilka övningar som ska vara med på passet (om det blir av). Jag vill komma väl förberedd, veta vad jag ska säga och vill inte behöva tveka.
Andra planer för dagen är att springa en femma och så jobbar jag kväll. Det enda minuset med den här dagen är att jag börjar klockan ett. Det är verkligen sämsta tiden, känns som att jag inte hinner något före och när jag kommer hem är dagen i princip slut. Nåja, det fungerar det här med. Önskar er en riktigt härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh vad jag känner igen mig. Börjar alltid ett när jag jobbar kväll och hinner alltid bara en sak innan, även om jag kanske velat både träna och fixa något annat. Oftast blir det träningen som prioriteras så att tex hemmets blir lidande… Sån skillnad att börja två i stället 😉

  1. avatar
   säger:

   Skriver under på allt.

 2. avatar

  Vilka fina ägg!!!! Kram och GLAD PÅSK

  1. avatar
   säger:

   Kram och Glad påsk!

 3. avatar

  Måndagar är både nystart och jobbiga. Jag vet inte hur jag ska förklara, men jag gillar måndagar, men ändå inte. Ibland vore det trevligt med en extra söndag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: