Det här uttrycket att övning ger färdighet stämmer verkligenn. Första bilden är för ett halvår sedan (ungefär) och den längst ner till höger är i från igårkväll.  Det är en grymt bra stretch som verkligen känns i baksida lår samtidigt som magen får jobba för att hålla balansen. 
På torsdag kommer jag eventuellt hålla mitt första pilatespass på gym. Det ser jag fram mot och jag hoppas verkligen att det blir av. Jag måste planera ordentligt så jag vet både vad jag ska säga och vilka övningar som ska vara med.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Shit vilken skillnad! Du har gjort så rätt i att fotografera alla övningar sm du gjort. Det är då man ser tydlig skillnad! Sen så vansinnigt kul att du ocskå börjar instruera nu!!! Berätta allt hur det känns – jag lovar dig, det är det roligaste och mest givande jobbet man kan ha.. att få göra det man älskar mest samt samtidigt hjälpa andra till en starkare vardag!

  1. avatar
   säger:

   Jag kände igår hur mycket jag verkligen vill det här så jag kan knappt bärga mig förrän jag får köra ett pass. Tror det kommer bli så galet kul och passa mig som handen i handsken.

 2. avatar

  Vilken skillnad! Det syns verkligen ! Och lycka till med ditt pass!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: