Godmorgon! Idag blev jag så sugen på smoothie till frukost. Jag hade mango i frysen och så tog jag lite mindre än en halv banan och mixade med vaniljyoghurt. Det blev så gott och kändes så fräscht. Det här blir lätt min nya favoritfrukost! Jag tänkte handla hem lite fler frukter så jag kan variera lite, tex blåbär, ananas med mera. Hoppas ni får en riktigt bra dag.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så gott och fräscht med smoothie 🙂 hallon är min favorit! Prova med naturell yoghurt och vaniljpulver i stället för vaniljyoghurten så slipper du det tillsatta sockret med 🙂 kanske med lite högre fetthalt på yoghurten så håller man sig mätt längre också! Och blir mätt snabbare 🙂

  1. avatar
   säger:

   Tack för tipset! 😀

 2. avatar

  Smoothies är ju bara så gott! Jag ska göra det till frukost här med.
  Freja har beställt färskpressad juice imorgonbitti. blir att kliva upp lite tidigare…

 3. avatar

  Mumma kardemumma! 🙂

 4. avatar

  Lät jättegott!

 5. avatar

  Fint bilder! 🙂

 6. avatar

  Gott med smoothie 🙂

 7. avatar

  Gott, enkelt och mättande.
  Kram Helén

 8. avatar

  Härligt och friskt! Jag tänkte försöka handla in lite gröna grönsaker och prova mig på en grönsaksdrink med spenat och ingefära. Ska bli intressant. Hoppas på att det är godare än vad det låter haha! Hoppas du får en trevlig dag, kram!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: