Vilken dag det varit, det är inte lätt att vara fru till en personlig tränare. Skämt åsido, Rickard drog med mig ut på ytterligare en promenad ikväll så träningsmässigt har det varit en riktigt bra dag. Det känns verkligen bra att vara igång på allvar igen.
Sitter i soffan nu och gör lite allt möjligt. En helt sjuk film är på i bakgrunden, jag varvar med att kolla instagram, läsa bloggar och läsa lite om pilates.Typisk Hanna-kväll, multitasking på hög nivå.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: