27 mars 2023

Godmorgon söndag

Jag har tagit en lång, skön sovmorgon och precis ätit min chiapudding och druckit min aloeveragel. Vet ni, att nu när jag är mer van vid den tycker jag att den smakar mindre illa. Jag vänjer mig, haha, och trots att det inte är det godaste vill jag inte vara utan den. Den gör underverk för min kropp.
I eftermiddag ska jag och två andra tjejer åka till Åtvidaberg och döma fotboll. Det kommer bli så galet kul! Önskar er en härlig dag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Godmorgon söndag

  1. Den där chiapuddingen ser riktigt god ut! Jag är inte så vansinnigt förtjust i chia, även om jag äter det, men din såg riktigt smarrig ut!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: