1 april 2023

Hälsa – nya spår

Jag känner verkligen att det här med hälsa är något jag brinner för, att få inspirera och peppa andra till en mer hälsosam livstil. Jag vill:
– få hålla klasser på gym men även privat och i förlängningen ha min egen pilatesstudio. Jag ska skriva ett personligt brev och skicka iväg tilll några gym här i stan.
– arbeta med ForeverLiving. Den här aloeveran som jag dricker varje morgon är helt fantastisk. Jag är inte lika sötsugen längre och min mage är gladare. Jag märker direkt när jag inte druckit den på några dagar. Vill ni testa? Man måste inte köra en hel C9 eller de andra boxarna i FIT-serien. Skicka iväg ett pm till hannaspilates@outlook.com 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Hälsa – nya spår

  1. Önskar att jag också brann för det. Mitt enda hälsomål just nu är att bli av med sockerberoendet. Och det går inte alls bra det heller, tyvärr. Ingen karaktär. Blä.
    Mina barn är dock sunda och får balanserad kost och mycket motion. Lättare att tvinga dem. 😛

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: