Igår åkte jag, Rickard och Ida till stan för att köpa en ny cykel. En lila hade hon önskat sig och vi kikade på två ställen, XXL och Sportsson. Till slut föll valet på Sportsson då de ger halva inköpspriset i rabatt på nya cykeln när man byter in den till en större cykel. Direkt när vi kom hem ville Ida ut och cykla. Jag tänker att det är smartast att Ida lär sig cykla på riktigt från början så det köptes inga stödhjul. Två meter cyklade hon själv, jätteduktig ju!
På kvällen åkte vi hela familjen till stan och åt på våran favoritrestaurang. Vi var hemma strax innan åtta och vid halv nio hade jag somnat i Rickards knä. Vi som skulle både träna pilates, gå en promenad och titta på Rush hour. Det blev inte som vi tänkt oss. Vi får ta igen det ikväll istället.
Idag har jag och Ida varit på kalas hos en dagiskompis. Det är så lustigt det där hur barnen kan leka hur mycket som helst på förskolan men så fort de är hemma hos någon är det som att de inte sett varandra förut. 

 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  åh va gott med kinamat:D

 2. avatar

  Det är ganska sjukt att barn sällan leker mycket hos människor med alltid på dagis! 🙂

  1. avatar
   säger:

   Jag förstår inte riktigt vad du menar?

 3. avatar
  säger:

  Så gott det såg ut med kinamat! Ibland är att somna i soffan precis det man behöver.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: