25 mars 2023

I min prickiga klänning

Igår kväll skrev Lise återigen finaste texten om mig. Haha, jag kunde inte sova i natt när jag hade läst texten, blev så glad och alldeles full av förväntan. Det ska bli så kul!
Jag har jobbat idag och eftersom att vi nu återigen är inne i en lugn period ställde jag mig och bakade bullar. Vilka bullar det blev sen, så där så de smälte i munnen. En kombination av vanilj och kardemumma som blev så där alldeles perfekt.
Idag behöver jag ta några löpsteg och så ska trädgårdslandet grävas upp. Rickard klippte häcken häromdagen iallafall så en liten bit på väg är vi. De där fröna som jag och barna satte har tyvärr dött i väntan på att komma ner i jorden. Till nästa år ska jag köra med direktsådd istället.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “I min prickiga klänning

    1. Svårt att ge receptet då jag alltid höftar. Tänk mindre mjöl, mer smör och mer socker. Malen kanel i degen. Fyllningen brukar jag göra genom att blanda ihop smör, socker och så den här gången både vanilj och kardemumma. Också med fyllningen höftar jag,

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: