Igår eftermiddag var jag på fotboll med Laura. Vi såg ett derby på arenan i division2 där Rickard gick som assisterande. Det var en händelserik match där man fick se både det ena och det andra.
Idag har det varit så varmt och skönt. Hela familjen har varit ute, vi har spelat spel och intagit lunchen ute. Hur härligt som helst. Det är bara vinden som är lite kall mellan varven. Jag och Rickard har även varit ute i skogen och sprungit ett för mig tufft pass. Mer om det kommer i ett annat inlägg. 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: