29 november 2023

Lek med farten

Jag gjorde ett litet misstag och drog på mig shortsen ovan. Det finns en anledning till att jag förra året inte använde dem när jag var ute och sprang. Det är inte skönt att få skavsår på låren.
Idag var tanken att jag skulle variera farten, allt från lugn jogg till att maxa. Vi valde spåret i Hackefors, 6,4km backe upp och backe ner. Jag tänkte att jag kör på och sen skulle jag inte orka hela varvet så går jag istället.
Rickard körde hårt med mig men jag kände hela tiden att det största problemet inte var benen. Mjölksyran som jag kände av i uppförsbackarna släppte snabbt så fort vi var ute på plan mark eller nerför. Det jag känner att jag saknar är flåset, jag behöver mer tuffa intervaller.
En teaser bland vitsipporna såklart, jag kunde inte låta bli. Den här bilden är tagen i skogen hos oss, likaså bilden nedan.
Bästa mannen, vännen, pt. Bästa allt helt enkelt. ♥

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Lek med farten

  1. Härligt! Jag var oxå ute en sväng. Det kändes riktigt bra, men runkeepern la av så jag har ingen aning om hur det gick!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: