Idag känns det verkligen som sommar, fågelkvitter fyller luften. Tvätten kan hänga ute och torka och det är över 20 grader. Mina olivträd har fått flytta ut och jag måste komma ihåg att vattna varje dag. Ida går runt runt och plockar maskrosor som hon sen ställer på fönsterbrädan i sitt rum. Ljuva vår!
Rabarbern växer så det knakar så i eftermiddag ska jag glädja familjen och fixa en paj. Där rabarbern växer ska vi gräva upp och fixa ett litet trädgårdsland så därför ser det lite vildvuxet ut just nu. På våren/sommaren älskar jag ännu mer området vi bor i.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Så fint ni har på uteplatsen!

 2. avatar
  säger:

  Gud vad jag saknar att ha uteplats/balkong! Får nöja mig med den allmäna som finns i huset där vi bor, men det är ju inte alls samma sak tyvärr :/

 3. avatar
  säger:

  Vilken mysig uteplats ni har 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: