Jag har aldrig varit särskilt vig, inte ens som barn. Men så var jag heller inte den sportiga personen. Kommer dock ihåg en kväll när jag kunde sitta i skräddarställning och lyfta upp ena foten och placera den bakom huvudet. Jag kände mig så glad över att jag kunde det. 
Dessa bilder är kanske egentligen inte så mycket men för mig, som vet hur mycket stelare jag varit är det här stora framsteg. Min kropp blir successivt mjukare och mer följsam och det kan jag tacka pilates för.
Jag gick 3,5 kilometer på löpbandet ikväll och därefter stretchade jag en stund. Det kändes så skönt: Det är en av de där sakerna som måste bli en del av min nya rutin, något som jag måste prioritera varje dag om det så bara är fem minuter.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar
    säger:

    Detta får mig att inse att jag borde stretcha mer :p

  2. avatar
    säger:

    Härligt att du blivit vigare, sån extrem lycka verkligen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: