29 november 2023

Torsdag

Hej mina vänner. Idag har jag haft en så bra dag. Dagen startade med att jag jag ställde bilen lite längre bort och jag tog en promenad till jobbet. Vet inte om jag hade gjort det om de inte skulle blåsa grus/löv på parkeringsplatsen så vi inte kunde ställa våra bilar där. Det var en härlig start på dagen. Jag jobbade till fyra och dagen rymde bland annat sång för en av våra boende. Det var så fint och så roligt att få glädja andra på det sättet.
 
Ikväll har jag varit på HouseofLola-visning hos en vän. Snygga kläder och favoriterna (förutom en så gullig klänning till Ida var kläderna ovan. Klänningen ser inte så mycket ut för världen men den var så skön och så snygg. Stor like på den, blusen passade perfekt till mina blåa jeans jag hade på mig. Jag fick även det stora nöjet att visa några enkla pilatesövningar som klår situps med hästlängder.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Torsdag

  1. Lola har så fina plagg, började handla deras kläder 2010, men slutade i våras. Blev så besviken på att dem numera kräver minst 3 betalande gäster och dessutom får man knappt någon rabatt för att ha dem hos sig. Började fundera kring om det var värt partyn och bestämde mig som trogen kund att det är det nog inte. Känns fel att tvinga vänner och bekanta att handla, trist för kläderna är ju väldigt fina. Dessutom slutade många vänner gå på partyn efter åren eftersom Lola bara blir dyrare och dyrare :/. Mina vänner säger att dem hellre lägger pengarna på Odd Molly.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: