I Forever handlar det om att hjälpa andra att nå sina mål för att själv lyckas. Att vara egocentrerad och vilja ha allt för sig själv fungerar allså inte.
Forever Living är ett networkmarketingföretag som är framförallt kända för sin aloe vera men i företaget säljs så mycket mer. Olika wellnessboxar, smink, hudvård med mera. Själv har jag framförallt använt aloeveragelen. Jag märkte direkt skillnad på en gladare och mer välmående mage. Vill du bli din egen chef och styra över dina egna arbetstider?
Nu söker jag teammedlemmar. Tjejer eller killar spelar ingen roll, alla är välkomna. Det spelar heller ingen roll var du bor eftersom allt sköts via internet.
Låter det intressant? Skicka iväg ett mail till mig så berättar jag mer. hannaspilates@outlook.com
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: