Oktober gick så fort och det har varit en spännande månad. Jag är inte där jag vill vara än på vissa punkter men det går framåt. Spännande möten och personligt utvecklande är ledorden. Jag tänkte att jag skulle göra en topplista med oktoberfavoriter.

– Fantastiskt fina dagar. Älskar ljuset på den här bilden! Jag och Ida var på väg till förskolan den här dagen och jag blev alldeles prillig av det vackra!
– Sprang en femma på min bästa tid någonsin. Sen ett helt gäng med andra bra träningspass. Fick en ny träningskompis och jag kan inte vara utan våra tisdagsintervaller. 
– Dömt roliga matcher i McDonaldscup. Stockholmslagen bjöd på ruggigt bra fotboll och tuffa situationer.
 – Skämt bort mig själv med en massa härliga hemmaspabehandlingar. Olika ansiktsmasker, lavendeldoftande bad med mera. Jag älskar mitt jobb!
– Jag gav mig själv en utmaning att bli lika stark i båda sidorna av kroppen. #Pilatesstarchallenge fick den heta på instagram. Jag finns under namnen @hannafialotta där jag fokuserar på träning, mat och min vardag. Jag har även ett jobbkonto där det blir mer fokus på produkter och annat spännande jag pysslar med i mitt jobb. @hannashälsohörna är sidan att kolla in.
– En fantastiskt givande lördag i Stockholm. Inspiration och verktyg att lyfta till nya höjder. En insikt om att ingenting är omöjligt om man verkligen vill och är beredd att göra jobbet.
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Härligt. Otroligt vackert när solen lyser så på hösten/vintern. Vad roligt att du är så duktig på att träna, skicka mig lite energi😉

    1. avatar

      Haha, energi får jag genom att träna vare sig jag vill eller inte. Träning ger mer av både energi och motivation. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: