Jag hittade en lista med frågor hos Malin som jag blev så sugen på att svara på. 
 1. Vilket är ditt favoritmärke när det kommer till träningskläder?
På fötterna, Asics alla dagar i veckan. Det är som att springa på moln och jag kommer aldrig byta! Vad gäller kläder så har jag allt möjligt i garderoben. Favoritbyxorna när jag tränar pilates är mina vita och orangea från Fitfitactive. När jag ska springa är det mina svarta med rosa detaljer från Karhu. Craft gör också snygga träningskläder och min blå och min vinröda tröja är stora favoriter.
2. Vilken kroppsdel tränar du helst på gymmet?
Nu är jag ingen person som gillar att träna i maskiner. Jag tränar helst hemma med kroppen som vikt. Den del av kroppen jag tycker är roligast att träna är magen (där är jag också starkast) och det som jag borde träna mest är mina armar. Jag är en riktig klenis i mina armar. Jag vill verkligen kunna göra armhävningar på tå!
3. Färgglada eller neutrala träningskläder?
Färg och mönster, ja tack! Jag tycker om att kunna matcha överdel med nederdel. Ska jag ut och röja i skogen är det dock smidigast med svarta kläder.
4. Föredrar du att träna med maskiner eller med fria vikter?
Jag kör gärna med hantlar eller band när jag använder redskap men jag är inte mycket för att ”lyfta skrot”.
5. Vilket är ditt bästa träningstips?
Alla måste inte bli löpare eller en som springer på gymmet jämt. Hitta det som du tycker är roligt. Jag tycker inte att varken löpning eller pilates är så kul precis jämt, men ändå är det något som fångat mitt intresse som gör att jag bara vill ha mer och mer av det och nu jobba med det. Hitta det som du brinner för, testa en massa olika saker. Framförallt, vänta inte på att du ska bli motiverad. Motivation behöver man jobba på.
6. Vad är roligast – kondition eller styrka?
Om jag bara fick träna en endaste sak resten av livet så skulle det vara pilates alla dagar i veckan. Men jag älskar att springa. Särskilt intervaller där jag vet att plågan blir kort. Och jag älskar styrketräning. Så roligast är pilates men jag behöver det andra med. Jag behöver få riva av ett tuftt intervallpass och jag behöver lufsa i skogen.
7. Vad är det bästa med att träna?
Friheten, att få känna att kroppen kan, att pressa mig och känna hur jag blir bättre, starkare snabbare. Jag älskar alla endorfiner som flödar i kroppen efter ett pass, oavsett om det var ett bra pass eller ett dåligt pass. Jag älskar känslan av att känna mig stark! 
8. Var ser du dig själv inom några år gällande träningen?
Om några år så jobbar jag med pilates, jag hjälper andra att bli starkare, rehabilitera skador. Jag kanske själv utbildar inom det jag älskar mest. Som löpare så springer jag femman på 20minuter och milen på 45 minuter. Det är mitt stora mål!
 
 
 
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så intressant inlägg, ditt träningstips var ju så himla bra!

 2. avatar

  Jättekul lista 😀

 3. avatar

  Vilket bra inlägg! Blev taggad själv på att träna 😀

  1. avatar

   Vad roligt! Det är det som är meningen med mina inlägg, att motivera. 🙂

 4. avatar

  Pilates verkar så bra!

 5. avatar

  Vilken härlig lista! Jag älskar färgglada träningskläder – känns som att jag får mer energi när jag ska träna då 😀 Kram <3

 6. avatar

  Gillar också mest att träna pilates 🙂

 7. avatar

  det är ju så sjukt härligt med träning 😀
  /lillemmish

 8. avatar

  Så fin du är♡

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: