Jag läste mitt inlägg om mitt drömliv igen och hajade till när jag läste att om tio år är jag där jag vill vara. Det som slog mig då är att tio år är för lång tid. Alldeles för lång tid och jag har inte tid med det. Det är alldeles för mycket som jag vill göra. Det känns som att jag slösat bort alldeles för mycket tid redan och äntligen insett vad som verkligen är viktigt. Det bästa är att det finns ett sätt och att det inte är omöjligt!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Wow, fantastiskt att ändå vet vad man vill göra och hur man vill att livet ska vara flera år framåt… Framtid har alltid skrämt mig. Haft svårt att se, drömma, planera. Men idag har jag åtminstone funnit en riktning, vilket känns oerhört befriande och hoppfullt för sinnesron.

    1. avatar

      Framtiden skrämde mig också förut. Men jag har verkligen hittat DET som får mitt hjärta att klappa extra hårt. Det finns liksom inget annat alternativ än att jobba för det.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: